Traži se karta više! Večeras u HKD-u premijera trećeg filma o Tajnom agentu 010: Zašto trubač uvijek trubi parput?

88
TRUBAČ UVIJEK TRUBI PARPUT

Dugo najavljivana nova akcijska komedija, jedinstvena u Hrvatskoj po činjenici da su glavne uloge ostvarili mladi s invaliditetom uz pomoć brojnih gostiju, konačno će doživjeti svoju premijeru.

Danas, 20. studenog u HKD-u na Sušaku od 19h, saznat ćemo zašto TRUBAČ UVIJEK TRUBI PARPUT”. Mogu li još jednom tajni agenti “dobrih sila” spasiti svijet od uništenja, kakve veze imaju svemirci s rimskim centurionima i Frankopanima? Što se dogodi ako nam u svijetu zabrane glazbu i ako priroda oko nas počne umirati? Mnoga su pitanja postavili vrijedni momci i djevojke iz Spiritovog tima u “kabrio vozilima”, a kako su odgovorili na njih uskoro ćemo saznati. U svemu su im pomogli zanimljivi gosti.

U filmu se u manjim ulogama pojavljuju Mile kekin, Asim Ugljen, Šajeta, Krešimir Mišak, Mario Kovač i drugi. S obzirom na brojne upite onih koji nisu vidjeli prethodne dijelove serijala, organizatori su odlučili pustiti i ta dva kraća uratka pred glavni, novi film. Naravno, prisutni će biti i glavni glumci i glumice, pa ćete moći zatražiti i autograme.

Iz Spirita javljaju da je Atrij HKDa već skoro “rasprodan” i da se razmatra opcija zakazivanja velike dvorane pa mole sve koji žele doći pogledati film da odmah rezerviraju svoje mjesto kako bi se, ukoliko je potreba za mjestima veća, reorganizirali na vrijeme. Ulaznicu možete zakazati na www.spirit-ri.hr uz donaciju po vašoj želji, onoliko koliko smatrate da film i projekt vrijede.

Komentari