Tamo gdje je Grad Luka, a Luka je Grad: U Rijeci idućeg vikenda Rijeka Boat Show 2021!

91

Ovogodišnji Rijeka Boat Show održat će se u tradicionalnom terminu, od 24. do 26. do 26. rujna, najavili su to organizatori najstarijeg nautičkog sajma u Hrvatskoj.

“Zanimanje izlagača za ovogodišnje izdanje Rijeka Boat Showa je izuzetno, pa s velikim veseljem možemo najaviti kako nas čeka najbolje izdanje u novijoj povijesti nautičkih sajmova u Rijeci. Preuzimajući odgovornost za sajam, od početka smo zacrtali cilj, a to je vrlo snažan i relevantan sajam nautike u budućnosti. Recentna događanja u Rijeci i okolici, vezana za nautičku luku Porto Baroš i ostale investicije u nautici od strane inozemnih i domaćih snažnih kompanija, otvaraju nove perspektive i mogućnosti te potvrđuju da će Rijeka Boat Show vrlo skoro biti snažan i relevantan sajam nautike, a grad Rijeka ponovno postati ono što je oduvijek i bio, prvo more većem dijelu Europe. Dodatno nas ohrabruju i vesele prošlogodišnja postignuća unatoč Covid-19 ograničenjima, prvenstveno u smislu povećanja broja izlagača te izuzetni prodajni rezultati”, naveo je direktor sajma Ivan Črnjarić.

Uz brojne izlagače na Rijeka Boat Show bit će i brojnih dodatnih partnerskih programa i iznenađenja o čemu ćete detalje saznati uskoro.

L.B.

Komentari