Sveučilište za 3. dob: Poslušajte predavanje prof. Jonjića i upišite ciklus predavanja iz filozofije!

20

Predavanjem profesora Jonjića završava ciklus raznovrsnih predavanja i kreću upisi u online proljetni ciklus predavanja iz filozofije profesora Baccarinija.

  • Sljedeće u online ciklusu raznovrsnih predavanja Sveučilišta za 3.dob je: COVID-19 – sadašnje stanje, cjepiva i izgledi za budućnost

Vrijeme: srijeda, 31.3.2021. u 17h

Mjesto: Zoom platforma Sveučilišta za 3.dob

Direktna poveznica: OVDJE (ID: 514 173 1332 Passcode: 500502)

Predavač: prof. dr. sc. Stipan Jonjić, MEDRI

*Napomena: Zainteresiranima koji ne mogu prisustvovati predavanju, po upitu će se ustupiti snimka istog.

Online ciklus raznovrsnih predavanja zaključujemo aktualnim stručnim predavanjem o vrlo važnoj temi cjepiva. Pročelnik Zavoda za histologiju i embriologiju i Centra za proteomiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, vrhunski hrvatski znanstvenik s velikim međunarodnim ugledom u području virusne biologije i imunologije prof. dr. sc. Stipan Jonjić održat će predavanje o trenutnom stanju i izgledima za budućnost.

Kao pozvani predavač, prof. dr. sc. Stipan Jonjić, održao je više od sto pedeset predavanja među kojima su i ona na najboljim svjetskim sveučilištima te najprestižnijim međunarodnim skupovima u području imunologije i virusologije. Dobitnik je brojnih međunarodnih i domaćih nagrada i priznanja.

  • Ovaj tjedan kreću i upisi u prvi online proljetni ciklus predavanja.

SUVREMENE FILOZOFSKE TEME održavat će se od 6. travnja do 4. svibnja, utorkom u 17h, putem Zoom platforme Sveučilišta za 3.dob. Prof. dr. sc. Elvio Baccarini s Odsjeka za filozofiju obradit će aktualne teme u kojima će trenutnu pandemijsku situaciju povezati s filozofskim promišljanjima. Detalji programa dostupni su na mrežnoj stranici).  Prijave se zaprimaju mailom (na 3dob@uniri.hr), a podaci potrebni za upis su: ime i prezime, godište, stručna sprema, adresa, e-mail, telefon.

Podsjećamo da su svi polaznici proljetnog online ciklusa predavanja oslobođeni upisnina!

Podsjećamo, svi zainteresirani, program i novosti Sveučilišta za 3.dob mogu pratiti putem obavijesti mailom, kao i na službenim mrežnim stranicama:

Komentari