“Sve najbolje” s Pulskog filmskog festivala

Večeras, 9. srpnja 2016., održat će se svečano otvorenje 63. Pulskog filmskog festivala uz prikazivanje filma "Sve najbolje" Snježane Tribuson.

395

Na jutrošnjoj je konferenciji za medije predstavljena romantična komedija, božićni film “Sve najbolje” redateljice Snježane Tribuson, a koji će se prikazati večeras na svečanom otvorenju 63. Pulskog filmskog festivala.

Tribuson je nadahnuće za ovaj film pronašla u operi “Don Giovanni” pa ne čudi da je jedna od glavnih glumica zapravo operna pjevačica. Renata Pokupić je priznala kako joj je rad na filmu bio izazov upravo zbog toga što nije glumica, ali joj je utoliko bilo i lakše jer nije osjećala pritisak kao možda druge kolege i kolegice.

Glumica Ksenija Marinković izjavila je kako se u ovom filmu osjećala poput ribe u vodi, posebice zato što je i inače zaljubljive prirode, na što je njezin kolega Bogdan Diklić dobacio – „Meni je bilo jako žao Ksenije, jer se morala zaljubiti u mene“ te nadodao kako je oduvijek zaljubljen u nju i kako je i privatno divna osoba.

bogdan diklic

Ankica Jurić Tilić, producentica filma “Sve najbolje”, izjavila je kako je energija filma zapravo energija ekipe te nadodala kako je Snježana Tribuson osoba “koja izvrsno razumije svoje likove” pa publici nije teško poistovjetiti se s njima. Goran Trbuljak koji je zadužen za fotografiju filma našalio se kako su 3D žohari u filmu za njega pravi. Istaknuo je kako je Zagreb jako fotogeničan grad, ali ni Pula ne zaostaje.

Vidimo se večeras na svečanom otvorenju uz projekciju filma “Sve najbolje”!

svenajbolje

Komentari