Sutra počinje 21. Jesen u Kostreni!

46
Prvog dana kalendarske jeseni u petak 23. rujna,  u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji počinje Jesen u Kostreni, najdugovječnija kostrenska kulturna manifestacija koju zajednički organiziraju Centar kulture Kostrena i Općina Kostrena uz potporu Narodne čitaonice u Kostreni Svetoj Luciji.
Jesen u Kostreni otvorit će izvrsna predstava Otočka terca, a već u ponedjeljak 26. rujna u Kostrenu stižu Realisti Teatra Exit, uz napomenu da je ova predstava već gotovo u potpunosti rasprodana. U petak 30. rujna hit predstava Ljubav, gubici i moda Teatra To go na kostrensku pozornicu dovodi Zdenku Kovačiček, Mirnu Medaković Stepinac, Matiju Prskalo, Karmelu Vukov-Colić i Sanju Doležal.
Od 5. do 26. listopada na rasporedu je pet predstava među kojima i gostujuća predstava Kulturno-umjetničkog društva Pavza iz Selnice ob Dravi na slovenskom jeziku na koju je ulaz besplatan.
jesen u kostreni
Ulaznice za predstave prodaju se putem sustava mojekarte.hr po cijeni od 50 kuna. Cijena ulaznica za umirovljenike iznosi 30 kuna. a može se kupiti isključivo u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji. Ulaznice s popustom za umirovljenike nisu dostupne u online prodaji.
Za one predstave koje ne budu unaprijed rasprodane, ulaznice će biti moguće kupiti u Narodnoj čitaonici, sat vremena prije početka predstave (od 19 sati).
Predstave se održavaju u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20 sati. 
Sve informacije o programu 21. Jeseni u Kostreni mogu se pronaći na općinskom portalu nasakostrena.hr kao i na društvenim mrežama organizatora i partnera manifestacije.
L.B.

Komentari