Stara godina ispraćena u podne na Ljetnoj pozornici u Opatiji i Tomaševcu – sve je spremno za večerašnje dočeke na otvorenom

1

Točno u podne mališani su na Ljetnoj pozornici ispratili staru godinu, uz pjesmu i ples, balone, konfete, dječji šampanjac i facepainting te veselo društvo kostimiranih animatora koji su djecu zabavili raznim igrama i akrobacijama. Na Dječjem dočeku Nove godine mališanima i njihovim roditeljima pridružili su se gradonačelnik Fernando Kirigin i zamjenica Kristina Đukić, a čestitku je uputio ravnatelj Festivala Opatija Ernie Gigante Dešković.

Najljepše želje gradonačelnik i njegova zamjenica uputili su i članovima Liburnia Classic Cluba, koji su ispred hotela Milenij izložili svoje oldtimere. Atraktivni luksuzni klasici privukli su pozornost mnogobrojnih prolaznika i turista.

Ispraćaj stare i doček Nove godine organiziran je i na Tomaševcu uz svirku Kantridersa, a Xmas Street Lungomare Advent počeo je s pripremama za doček Nove godine uz The Funkables.

Opatija je spremna i za večerašnje dočeke – na Mrkatu uz domaće snage uz Davida Danijela, Duleta i Bonacu, Koktelse i Šajetu, kod Šporera uz Dellboyse, na Xmas Street Lungomare uz DJ-a Alexa Ivanova i na Ljetnoj pozornici uz Grooverse.

 Svi dočeci Nove godine na otvorenom održat će se u skladu s postojećim mjerama te uz obavezno predočenje važeće EU COVID potvrde. Za sve posjetitelje koji nemaju digitalnu EU COVID potvrdu osigurana je mogućnost testiranja brzim antigenskim testom na ulazu u centar Opatije iz smjera hotela Ambasador u periodu od 20:00 do 23:30 h po cijeni od 70 kn.

Djeca do 12 godina ne trebaju imati COVID potvrde.

Od 17:00 h do sutra, 1.1.2022. godine u 5:00 h za sav se promet zatvara ulica M. Tita od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ul. F. Peršića (skretanje za hotel Ambasador), do raskrižja s  Radničkom i  Ulicom V. C. Emina (skretanje za Opatijsku luku). Ulica prema opatijskoj luci bit će otvorena za promet iz smjera Slatine.

stara godina opatija stara godina opatija stara godina opatija stara godina opatija stara godina opatija stara godina opatija stara godina opatija stara godina opatija stara godina opatija

L.B.

Komentari