Srce za nju i WineRi pozivaju na vikend u znaku žena i vina uz snažne poruke o zdravlju

162
Srce za nju

Idući vikend, odnosno 8. i 9. ožujak u Rijeci bit će u znaku vina. U Exportdrvo stiže eno gastro festival WineRi, okupit će se više od 100 izlagača s više od 500 etiketa vina iz Hrvatske i Europe.

Udruga Srce za nju i ove godine sudjeluje u manifestaciji WineRi i njezin je zadatak povezati vino i zdravlje. Udruga organizira dva zdravstvena panela na kojima će govoriti poznati medicinski stručnjaci iz Rijeke, Opatije i Zagreba. Simbolično na Dan žena 8. ožujka prvi panel posvećen je endometriozi, bolesti s kojom se susreće sve veći broj žena.

Na panelu sudjeluju izv. prof. dr. sc. Mario Ćorić, dr. med. specijalist ginekologije i opstetricije i predsjednik Hrvatskog društva za endometriozu, doc. dr. sc. Marko Klarić, dr. med. specijalist ginekologije i opstetricije doc. dr. sc. Karin Kuljanić, prof., klinička psihologinja i seksualna terapeutkinja, Iva Keglević, mag. med. techn. te pacijentica Vedrana Navratil Bakić. Panel moderira urednica i novinarka HRT centra Rijeka Matea Krmpotić.

Panel će se održati u Exportdrvu (Kino dvorana) 8. ožujka od 16 do 18 sati.
”Stoga je ovo poziv ženama da na dan u kojem slavimo ženska prava pošaljemo snažnu poruku o zdravlju uz opušteno druženje, vrhunska vina i dobru hranu”, poručuju organizatorice iz Udruge Srce za nju.

Dan kasnije na istom mjestu u isto vrijeme od 16 do 18 sati doznat ćete odgovor na pitanje Zašto je vino dobro za zdravlje? Na panelu u organizaciji Udruge srce za nju i Udruge žene i vino sudjeluju prof. dr. sc. Greta Krešić, dip. ing. prehrambene tehnologije, kardiolozi internisti prof. dr. sc. Alen Ružić i prof. dr. sc. Viktor Peršić, prof. dr. sc. Margita Belušić, maksilofacijalni kirurg, plastični kirurg glave i vrata.
Moderatorica panela je urednica i novinarka HRT centra Rijeka Matea Krmpotić.

Srce za nju

Svi sudionici na panelu dobit će na poklon vrećicu zdravih proizvoda, a oba dana nakon panela s liječnicima se nastavljamo družiti na Wine Ri uz čašu vina i zdrav zalogaj.

Mjesto na oba panela potrebno je rezervirati na broj telefona Udruge Srce za nju 0953912242 radnim danom od 18 do 20 sati.

Tijekom održavanja manifestacije Wine Ri 8. i 9. ožujka od 14 do 20 sati na štandu Udruge Srce za nju posjetitelji će moći kupiti vrhunska vina izlagača po simboličnim cijenama, a sav prikupljen novac ide za rad Udruge Srce za nju.
Vidimo se u Exportdrvu 8. i 9.ožujka!

Komentari