Southeastern Louisiana University Concert Choir dolazi u Opatiju

14

U europskoj turneji Southeastern Louisiana University Concert Choir dolazi i u Opatiju. U Crkvi sv. Jakova 7. lipnja u 20 sati započinje Koncert: Southeastern sings, a ulaz je besplatan.

Odjel za glazbu i izvedbene umjetnosti Sveučilišta Louisiana u Louisiani priprema profesionalne izvođače i edukatore i služi kao središte umjetnosti i kulture za Hammond i Northshore područje.

Kao prvi glazbeni odjel u Louisiani koji je certificiran od strane Nacionalne udruge glazbenih škola, odjel ima dugu baštinu izvrsnosti u obuci edukatora i profesionalnih glazbenika. Na odjelu je više od 200 studenata iz SAD-a te ostalih zemalja svijeta.

Sveučilište ima i svoj zbor, koji nastupa po cijeloj Europi, a stigao je i u Hrvatsku. Zato je posjet Opatiji dobra prilika besplatno pogledati njihov nastup.

Koncertni zbor odlikuje se izvrsnošću u izvedbi zborske glazbe i pružanju atmosfere koja će učenike pripremiti za izazove stalno mijenjajućeg i visoko konkurentnog glazbenog svijeta. Ansambl također istražuje sve glazbene žanrove za komorni vokalni ansambl.

 

 

Komentari