“Snaga i nježnost” Sanjina Bakotića: Relativna galerija još jednom puna

112

U prostoru Relativne galerije u srijedu u 19 sati otvorena je izložba “Snaga i nježnost” autora Sanjina Bakotića koja obuhvaća 20-ak radova različitih dimenzija inspiriranih grčkom i rimskom mitologijom utemeljenom na legendama nastalim u drevna vremena kao potreba čovjekova uma da sam sebi objasni sve ono neobjašnjivo.

Izložbu su otvorile kustosica Matea Bakotić i Dijana Lukić (predsjednica KIE i voditeljica Relativne galerije) koje su naglasile kako je riječ o radovima nastalim u 2022. godini čiji je zajednički motiv tijelo. Tijelo koje je ujedno i snažno i nježno. Snagu pronalazimo u nježnosti koju pružamo, a  nježnost je odlika snažnoga duha. Pokazivati je znači biti svjestan svojih emocija kao i djelovati snažno i nježno neovisno o njima.

Izložba ostaje otvorena do 15.6.2022., a može razgledati u radnom vremenu galerije, uto/sub od 10 do 12 te pon/uto/sri/čet/pet od 17 do 20 sati.

"Snaga i nježnost" autora Sanjina Bakotića "Snaga i nježnost" autora Sanjina Bakotića "Snaga i nježnost" autora Sanjina Bakotića "Snaga i nježnost" autora Sanjina Bakotića "Snaga i nježnost" autora Sanjina Bakotića "Snaga i nježnost" autora Sanjina Bakotića "Snaga i nježnost" autora Sanjina Bakotića

Komentari