Rijeka uskoro postaje mjesto zločina, a vi morate riješiti slučaj

468

Mislite li da imate sve što je potrebno da uhvatite ubojicu? Trbosjek je već oborio trojicu muškaraca i strah obuzima ovaj grad. Policija se ne može nositi s ovako složenim slučajem i potrebna im je vaša pomoć da uhvatite ubojicu. Mislite li da imate sve što je potrebno, detektivi?

CluedUpp uzbudljiva je detektivska avantura na otvorenom – koja u Rijeku stiže u subotu, 11. prosinca 2021. godine. To je jedinstveni događaj u kojem uživa više od milijun igrača širom svijeta, a rješavanje misterija možete započeti bilo kada između 9 i 14 sati. Timovima u prosjeku treba 2 do 3 sata da riješe misterij. Jedna timska ulaznica obuhvaća ekipu od 2 do 6 igrača, koji trebaju riješiti zločin u gradu. Mlađi od 16 godina mogu se besplatno uključiti.

Natječite se protiv stotina timova. Zamislite stotine odvažnih detektiva koji se probijaju gradom u potrazi za ubojicom. Iskustvo se razvija putem aplikacije, a svaki član tima može lako preuzeti aplikaciju na svoj pametni telefon prije događaja. Dok se avantura raspleće, kretat ćete se svojim gradskim ulicama pješice, otključavajući zagonetne tragove i susretajući sumnjive svjedoke kada dođete do određenih lokacija. Ispitajte virtualne osumnjičene i analizirajte dokaze kako biste saznali identitet Trbosjeka…

Možete pauzirati igru u bilo kojem trenutku – svratite na ručak, popijte piće, na vama je! Tajno mjesto početka bit će otkriveno na brifingu prije natjecanja. Jednostavno dođite, učitajte aplikaciju i sve je spremno. Trebat će vam najmanje 1 pametni telefon po timu. Ne zaboravite potpuno napuniti svoje uređaje! Slobodno dovedite svog čupavog prijatelja, psi su iznimno dobrodošli na sudjelovanje. Obucite se da impresionirate. Modna haljina snažno se potiče, ali nije bitna. Nagrade se dodjeljuju najbolje odjevenoj ekipi.

Nagrade će biti dodijeljene za svaku od sljedećih kategorija: Najbrži tim, Najbolja elegantna haljina, Najbolji timski snimak, Naziv najboljeg tima, Najbolji mladi detektiv do 16 godina i Strašan pas (najbolja fotografija psa).

Može li vaš tim detektiva preturati po cijelom gradu, uočiti tragove i riješiti slučaj na vrijeme? Ulaznice se brzo rasprodaju pa zauzmite mjesto za svoj tim već danas… Više informacija saznajte na ovoj poveznici.

Komentari