Riječki electro-rock duo The Siids ove subote u Pogonu kulture

92
The Siids
Foto: Kristina Barišić

U subotu, 16.03. od 22h riječki electro-rock duo THE SIIDS koncertno promovira najnoviji album “I I”. Bend za svoj nastup sprema posebnu produkciju uz goste kao i pojačanje u samome nastupu koji ne sumnjamo, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 10 eura dostupne su u Dallas Music Shop Rijeka i preko sustav Entrio, a na dan koncerta cijena će bit 15 eura.

THE SIIDS su se na sceni etablirali kao glazbeni projekt vrijedan pažnje, i kojeg karakterizira specifičan zvuk, odlična produkcija, zanimljiva estetika video spotova i profesionalan odnos prema onome što vole i stvaraju.

Nakon hvaljenog debi albuma „Brutalist“, duo uzima dovoljno vremena kako bi napravio novi. Rezultat je 11 pjesama koji čine skladnu cjelinu pod nazivom

“I I”. Demonstrirajući širok spektar kreativnosti Darko Terlevć i Stanislav Grdaković svakom numerom slušatelje vode kroz živopisni glazbeni pejzaž otkrivajući različite slojeve zvuka. Od zaraznih ritmova koje potpisuju obojica do dubokih emotivnih tekstova u kojima im se kao autor pridružuje i Marko Rogić (White on White).

Album nudi izvanredno iskustvo slušanja, a sudeći po prvim recenzijama i reakcijama struke, bend je opravdao očekivanja podižući letvicu još više.

U subotu nas očekuje vrhunska kombinacije electro i rock zvuka koji osvaja ljubitelje i jednog i drugog žanra ili jednostavno – THE SIIDS.

satnica:

21h vrata

22h THE SIIDS

Komentari