Riječka funk mašina Grapevine Babies očekuje se u Pogonu kulture u studenome!

7

Nakon niza koncerata slijedi i službena promocija albuma prvijenca “Funkle Ben’s Sex Potion“ riječke funk mašine, Grapevine Babies. Energični fanki rifovi, neobični ritmovi i harmonije te žestoke rock solaže, samo su neke od stvari koje možete očekivati na njihovome nadolazećem koncertu u Pogonu kulture u studenome, točnije 7.11.!

Priča o nastanku benda Grapevine Babies proizašla je iz jednostavne i iskrene želje nekolicine zaljubljenika u funk glazbu da svoje pjesme predstave širem krugu ljudi. S vremenom i konstantnom promjenom postave, došli su do svoje današnje forme od 12 eklektičnih glazbenika.

Kroz album, funkemičar imena Funkle Ben, unajmljen od stručnjaka iz Grapevine Babies tvornice, pokušava sintetizirati prvi funkcionalni seks napitak i to mu uspijeva tek kada pomiješa sve sastojke u točnim omjerima.

Cijeli bend zajedno stvara kompaktnu cjelinu koja se može opisati kroz energične funk rifove, neobične ritmove i harmonije kao i žestoke rock solaže. Što nije ni čudno ako s obzirom na inspiraciju široke lepeze glazbe uopće; Funkadelic & Parliament, Frank Zappa, RHCP, Stevie Wonder, Talking Heads, Sly and the Family Stone i mnogih drugih.

“Funkle Ben’s Sex Potion” debitanski je album koji sadrži devet autorskih pjesama potrebnih za tretiranje groznice i već na prvo slušanje ne ostavlja ravnodušnim. Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima Dallas music shop Rijeka I u sklopu sustava Entrio.

 

 

Komentari