Riječani oduševljeni kazališnim hitom “Kad udari južina” – Zbog velikog interesa predstava ponovo igra 13. studenog u Rijeci

124
kad udari južina

Popularne glumice Petra Kraljev i Jagoda Kumrić na premijernoj riječkoj izvedbi komedije Kad udari južina svojim su urnebesnim prijateljskim problemima u Hrvatskom kulturom domu na Sušaku naprosto oduševile riječku publiku. Komplicirani ženski odnosi, međusobne svađe i optuživanja, ljubomora, ali i neraskidiva prijateljska veza zaslužili su ovacije posjetitelja, koji su se sasvim sigurno pronašli u nekoj od uzbudljivih scena, koje mnogi od nas prožive s najbližim prijateljima tijekom života.

Mimi i Gita tako su donijele jednu sasvim novu dozu humora i emocija na riječku scenu, a njihova izvedba do suza je nasmijala publiku, koja je u prepunom gledalištu pomno pratila svaku scenu. Ova predstava toliko je zaintrigirala građane da je tim predstave zbog velikog interesa u Rijeci odlučio održati novu izvedbu, koja nas očekuje u ponedjeljak, 13. studenog u 20 sati u HKD-u.

“Kad udari južina” je priča o prijateljstvu između Mimi i Gite, dvije potpuno različite žene koje se suočavaju s ljubomorom i neiskrenošću. Gita, bogata i flegmatična, i Mimi, otkačena i impulzivna, donose na scenu situacije s kojima se mnogi gledatelji mogu poistovjetiti. Predstava ih prisiljava da se suoče s vlastitim strahovima i osjećajima, ostavljajući dubok dojam na publiku.

Ovu iznimnu komediju napisala je sama Petra Kraljev u suradnji s vrhunskim zagrebačkim dramskim piscem Igorom Weidlichem, koji je tekst i dramatizirao. Produkciju potpisuje B Glad produkcija, poznata po hit mjuziklima “Crna Kuća” i “Footloose”. Redateljica Nevena Vukes uspjela je savršeno dočarati suštinsku priču o neobičnom prijateljstvu.

Predstava će uz dodatnu izvedbu u Rijeci, gostovati u Zagrebu, Šibeniku, Splitu, Imotskom i drugim gradovima diljem Hrvatske. Ulaznice za novu izvedbu u Rijeci se mogu kupiti u sustavu www.mojekarte.hr i na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka, New Sound Matulji.

kad udari južina kad udari južina kad udari južina kad udari južina kad udari južina kad udari južina kad udari južina kad udari južina kad udari južina

L.B.

Komentari