Riječane iznenadila kost Lovca na škorpione na Korzu

Skulptura kosti Lovca na škorpione postavljena je na Korzu u sklopu izložbe „Divovi Patagonije“ koju možete pogledati od 15. srpnja 2016. na Delti.

739

Preko puta Palače Modello, ali i na Jadranskom trgu na Korzu, možete vidjeti skulpturu kosti Lovca na škorpione koja je najava izložbe Divovi Patagonije u sklopu Riječkih ljetnih noći, a koju ćete moći pogledati od 15. srpnja do kraja veljače 2017. godine u skladištu nekadašnjeg Exportdrva na Delti u Rijeci.

Izložba Divovi Patagonije je upravo u procesu slaganja. Nakon otvorenja izložbu ćete moći pogledati od 9 do 21h, dok će ulaznice za nezaposlene, studente, obitelji, umirovljenike, djecu te članove Međunarodnog savjeta za muzeje iznositi 40kn, a za sve ostale 60kn.

Prije točno tri tjedna pisali smo o prvoj samostalnoj izložbi Damira G. Martina Divovi na Korzu koja je uvertira u veću izložbu Divovi Patagonije, čiju je organizaciju gostovanja potaknuo riječki Prirodoslovni muzej u suradnji s Gradom Rijekom, Primorsko-goranskom županijom i Turističkom zajednicom grada Rijeke.

divovipatagonije

divovi1

Komentari