RetrOpatija je pjesmom, plesom i zabavom ispunila svaki kutak grada

103
retropatija

Od četvrtka 27. do subote 29. lipnja RetrOpatija nas je provela kroz zlatne dekade prošlog stoljeća. Gradske ulice postale su pozornica i plesni podij, izlozi trgovina i terase lokala scenografija spektakularnog „povratka u prošlost“, a Ljetna pozornica najveći diskoklub pod otvorenim zvjezdanim nebom.

Bogati program odvijao se na 40-ak lokacija, a za „zarazno dobru“ atmosferu tijekom sva tri dana pobrinuli su se bendovi Vinyl, Night Express, L’Amour Band, Jed Becker’s Group, Joe & The Rhythm Boys, The Bourbon Hunters, Electric Corn, Dino Antonić&Bend Velikog Perice, Level One, Techno Vikings, Pacha Mama Street Connection, The River Sharks, Apokalipso Bend, Last Minute Duo, Šleper Šlager, Blu:Kanu i brojni DJ-evi. Nastupi plesnih skupina svojom su kreativnošću i zavidnim plesnim pokretima, nadahnutim raznim stilovima 20. stoljeća, oduševili i „najzahtjevniju“ publiku.

Opatijska luka u petak je postala glavno mjesto okupljanja svih onih koji ne mogu odoljeti pjevanju. Retro Karaoke omogućile su vam da i sami postanete kreatori izvrsne atmosfere i dobrog raspoloženja.

Za sve ljubitelje „skejtanja“, u petak i subotu, Slatina je postala retro poligon i vratila nas u doba kada su vladali „skejterski trikovi“, a za sve koji su željeli RetrOpatiju promatrati s mora, organizirani su i razni retro izleti brodom.

Vrhunac trodnevnog retro spektakla zbio se u subotu na Ljetnoj pozornici, gdje se održao najveći disco party na otvorenom, BACK2LOVE – Music Time Machine – Hommage Tini Turner & Disco Groznica.

retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija retropatija

Komentari