Prvo izdanje Kostrena kids’ outdoor „KaKaO“ nadmašilo očekivanja

146
Nakon subotnjeg „zagrijavanja“ u sportskoj radionici i Rolly parku kojeg je za ovu priliku po prvi puta predstavila tvrtka Arctic, brojni zabavni sadržaji i zanimljive radionice pokazali su se kao pun pogodak u dobro osmišljenom formatu prvog KaKaO-a koji je ispunio sva očekivanja.
Program je otvorio mini cirkuski show Triko cirkus teatar iz Zagreba nakon čega su se redale aktivnosti; od sportskih poligona do izrade poi poi trakica i žongliranja, oslikavanja medalja od drva pa sve do čitanja slikovnice „Izgubljeni Flegi“ i kviza znanja u JGL Eko kutku.
Gužve nije nedostajalo ispred gumenog dvorca kao ni na poligonu za rolanje. Oni koji su pak na rolanje došli u subotu navečer, doživjeli su nezaboravno iskustvo rolanja uz atraktivnu rasvjetu i svjetlosne efekte.
kakao (3)
Zanimanje je pobudila i speleološka radionica te STEAM radionica Thinker labsa iz Rijeke. „Mali znanstvenici“ su učili o strujnom krugu i vagi te izrađivali i „lansirali rakete“. Nakon radionica svi su kući su ponijeli svoje rukotvorine i lijepe uspomene.
Dobru atmosferu nisu mogle umanjiti ni visoke temperature,  a njoj su doprinosili Dražen Turina – Šajeta i DJ Voljen Korić kao i osvježenje koje su posjetiteljima ponudili kostrenski ugostitelji Quorum garden i Mosquito bar.
Cjelokupni program bio je u potpunosti besplatan za sudionike, a najveća pohvala organizatorima bili su osmjesi na dječjim licima uz pitanja „kada će se ovo opet održati?“
kakao (1)
Kostrena kids’ outdoor „KaKaO“ pod pokroviteljstvom Općine Kostrena organizirala je Turistička zajednica općine Kostrena u suradnji s Društvom sportske rekreacije Kvarner i uz potporu sponzora INA, JGL i brojnih drugih tvrtki koje su prepoznale važnost i kvalitetu programa.
L.B.

Komentari