Programom Gradina Dance Art počinje Ljeto na Gradini

8

U nedjelju 19. srpnja u 21.30 sati programom Gradina Dance Art počinje 15. Ljeto na Gradini.

Pozornica s najljepšim pogledom na grad i ovog će Ljeta ugostiti koncerte, predstave i manifestacije te izmamiti osmijeh na lica vjernih posjetitelja. S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, sve manifestacije održat će se u skladu s mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite. Kapacitet gledališta, a samim time i broj ulaznica bit će smanjen.

Početak ovogodišnje ljetne priče zakazan je za nedjelju, 19. srpnja kada će Ljeto na Gradini dočekati posjetitelje zanimljivim programom i ambijentalnim ugođajem svojstvenim Trsatskoj gradini. Ovo će ljeto po mnogočemu biti posebno, a takvo će biti i otvaranje Ljeta u magičnom Nugentovom parku koji će krasiti tisuću svijeća postavljenih u suradnji s dugogodišnjim partnerom – PC Grupom.

U programu otvaranja plesna udruga RI DANCE izvest će performans “Ja u meni!”, koja će s više od 30 izvođača ispričati priču o svakome od nas. Potaknuti situacijom koja je zadesila cijeli svijet i koja je ostavila trag svuda oko nas, plesačice i plesači će se na nju osvrnuti na sebi svojstven način – kroz ples i pokret.

Program počinje u 21.30, a ulaz se za posjetitelje otvara u 21.15 h.

Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas Music Shopu te putem sustava Mojekarte.hr po cijeni od 40 kn u pretprodaji i 60 kn na dan izvedbe

Komentari