Prlja i Mrle imaju poruku za Sloveniju! Let 3 večeras u Kinu Šiška pojačani brass sekcijom, objavili dva nova remixa!

347

S još svježim dojmovima s nastupa u Liverpoolu i pohoda na Europu, gdje su Let3 vrhunski svijetu predstavili svoju Hrvatsku i Rijeku na 67. natjecanju za pjesmu Eurovizije te se ponosno vratili kući kao 13. ukupnom poretku i 7. po glasovima publike, večeras će brojne svevremenske hitove zasvirati pred slovenskom publikom u Kinu Šiška. Pojačani dodatnom četveročlanom brass sekcijom, obećavaju i ‘’big big light show’’, rekao nam je Mrle uz poruku: Slovenija, eo nas kuuiš!’, a Prlja se nadovezao pozivom na koncert:

‘’Hej, hej, Slovenija ide naprijed…objavljujemo još dva remixa grande Mame ŠČ! Pozdravljam sve naše prijatelje u Sloveniji, vidimo se  u Kinu Šiška!”

Povodom nastupa u Ljubljani, objavili su još dva remixa – ‘Moron Mix’ nastao u suradnji sa Sašom Wellesom i ‘Club Remix’ nastao u suradnji s Marinom Finessom

Let 3 su i dalje traženi na svim platformama  – nastup iz polufinalne večeri Eurovizije na prvoj poziciji trendinga bio je gotovo dva tjedna, a broji već više od 6 milijuna pregleda. ‘Mama ŠČ!’ po sedmi je put zasjela na broj #1 nacionalne top liste HR Top 40, na kojoj se nalazi već 17 tjedana, a među najslušanjima je i na Billboard Top Croatia gdje se trenutno nalazi na 16. poziciji. Na YouTubeu ‘Mama ŠČ!’ ima  preko 22 milijuna pregleda, na Spotifyu preko 5 milijuna streamova, dok ostali video zapisi broje preko 100 milijuna pregleda. Uz broj jedan na nacionalnoj top listi i najvišu 6. poziciju na Billboard Top Croatia, Let 3 s Mamom ŠČ! našli su se i na top listama Islanda na 37. poziciji i Litve na 24. poziciji.

Osim što su traženi i na digitalnim platformama, Riječani su sve traženiji i uživo – nakon večerašnjeg nastupa u Kinu Šiška, pripremaju svoj prvi open air koncert i spektakl neviđenih razmjera na zagrebačkoj Šalati, 2.9., za koji su ulaznice već u prodaji putem sustava Eventim.hrNakon Zagreba stižu i u beogradski Dom Omladine u petak, 6.10., a ulaznice su u prodaji putem sustava Tickets.rs. U međuvremenu će se teleportirati i na brojne svirke diljem Hrvatske i regije, a sve datume koncerata pronađite na društvenim mrežama benda:

let 3

Komentari