Prijave za 6. STIFF traju do 15. svibnja, prijaviti se mogu svi autori iz regije

10

Međunarodni studentski filmski festival, više poznat kao STIFF, prvi je hrvatski međunarodni festival koji je posvećen isključivo studentskom filmu. Pokrenut je u produkciji udruge Filmaktiv i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci. Nakon pet uspješnih izdanja sprema se i šesto, a rok za prijavu filmova traje još do 15. svibnja.

STIFF će se održati od 17. do 20. listopada 2019. u Art-Kinu. Ovogodišnja tema je strah: kroz program će se diskutirati o uzrocima i posljedicama kulture straha, o interesima, ulogama i narativima koji nas plaše i stvaraju individualnu ali i opću nesigurnost.

Na ovogodišnji 6. STIFF mogu se prijaviti studentski igrani, dokumentarni i animirani filmovi u trajanju do 60 minuta, nastali u periodu nakon 1. siječnja 2017. godine. Prijave su otvorene i za debitantske radove bivših studenata filma te eksperimentalne filmove. Filmovi trebaju biti na engleskom ili imati engleske titlove.

Svoje filmove mogu prijaviti svi autori iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine,Kosova, Makedonije i Crne Gore. Prijava je besplatna, kupon možete zatražiti putem maila na stiff@uniri.hr.

 

Komentari