Prijave za 6. STIFF traju do 15. svibnja, prijaviti se mogu svi autori iz regije

9

Međunarodni studentski filmski festival, više poznat kao STIFF, prvi je hrvatski međunarodni festival koji je posvećen isključivo studentskom filmu. Pokrenut je u produkciji udruge Filmaktiv i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci. Nakon pet uspješnih izdanja sprema se i šesto, a rok za prijavu filmova traje još do 15. svibnja.

STIFF će se održati od 17. do 20. listopada 2019. u Art-Kinu. Ovogodišnja tema je strah: kroz program će se diskutirati o uzrocima i posljedicama kulture straha, o interesima, ulogama i narativima koji nas plaše i stvaraju individualnu ali i opću nesigurnost.

Na ovogodišnji 6. STIFF mogu se prijaviti studentski igrani, dokumentarni i animirani filmovi u trajanju do 60 minuta, nastali u periodu nakon 1. siječnja 2017. godine. Prijave su otvorene i za debitantske radove bivših studenata filma te eksperimentalne filmove. Filmovi trebaju biti na engleskom ili imati engleske titlove.

Svoje filmove mogu prijaviti svi autori iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine,Kosova, Makedonije i Crne Gore. Prijava je besplatna, kupon možete zatražiti putem maila na stiff@uniri.hr.

 

Komentari