Pričamo o tajnama ljubavi s Brunom Šimlešom

73
bruno šimleša

Ljubav je osjećaj koji nas pokreće i kojemu svi težimo. Ona je razlog našeg postojanja i smisao života. O ljubavi se pišu najljepše priče i skladaju romantične pjesme. Budući da svatko od nas želi voljeti i biti voljen, često si postavljamo razna pitanja i tražimo savjete kako ostvariti i ispuniti život s ljubavlju. Radi svoje kompleksnosti i misterioznosti, ljubav je glavna tema istraživanja poznatog hrvatskog sociologa, pisca i kolumnista Bruna Šimleše. Upravo zbog toga dobio je i titulu najpoznatijeg hrvatskog stručnjaka za ljubav.

Mi se pitamo ima li boljeg autora s kojim možemo razgovarati o ljubavi ususret Danu zaljubljenih, jednog od najomiljenijih i najčitanijih autora kojeg obožavaju žene diljem regije?

I zato, drugu godinu za redom u Tower Center Rijeka stiže Bruno Šimleša. Ovog puta, u utorak, 7. veljače 2023. u 19 sati u CineStaru (dvoranu br. 5).  Bruno će pričati o knjigama i najiskrenijem ljudskom osjećaju – ljubavi. Zacrvenite si ovaj datum u kalendaru i ne propustite ispuniti si dan ljubavlju prije samog Valentinova!

Ulaz je besplatan, ali je broj mjesta u dvorani ograničen, pa se za događanje potrebno prijaviti putem jednostavnog formulara u manje od jedne minute.

PRIJAVA ZA DRUŽENJE S BRUNOM ŠIMLEŠOM, 7.2.2023.

L.B.

Komentari