Predstavljanje slikovnice “Moja dugina obitelj na izletu”  sutra u RiHub-u!

19

U ponedjeljak, 28. listopada u 18 sati održat će se predstavljanje druge u seriji slikovnica o djeci istospolnih roditelja – Moja dugina obitelj na izletu. Predstavljanje će se održati u velikoj dvorani RiHub-a (Ivana Grohovca 1/a), u organizaciji Udruge LORI i Dugine obitelji.

Prva slikovnica iz serije Moja dugina obitelj, koja je općenito prva slikovnica o djeci istospolnih roditelja u Hrvatskoj, predstavljena je javnosti početkom 2018. godine. Novim nastavkom, slikovnicom Moja dugina obitelj na izletu, udruga želi proširiti i obogatiti izbor literature o djeci istospolnih roditelja za najmlađe na hrvatskom jeziku.

U novoj priči djevojčica Ana i dječak Roko posjećuju muzej i park prirode, maštaju o svojoj budućnosti i druže se s novim likovima. Sve to događa se u vizualno osvježenom izdanju koje je osmislio i kreirao akademski slikar i ilustrator Martin Hrastić

Slikovnicu će predstaviti njen autor Daniel Martinović, ujedno koordinator udruge Dugine obitelji te  stručna suradnica udruge, Marina Milković.

 

Komentari