“Predstava, j… te”

240

U subotu, 25. svibnja u 20 sati, te u nedjelju, 26. svibnja 2013. u 20 sati u Kulturnom centru Kalvarija biti će izvedena diplomska predstava 23. generacije škole glume pod nazivom “Predstava, jebo te”.

Predstava u režiji Bojana Lakoša rađena je  prema tekstovima Miroslava Krleže, Miro Gavrana, Dušana Kovačevića, A.P.Čehova, Ive Brešana i mnogih drugih.

Njome ujedno završava 23. generacija škole glume Ri Teatra, koja je tijekom protekla 4 mjeseca u vikend radionicama uvježbavala razne glumačke tehnike, pripremala se za upis na Akademiju Dramskih Umjetnosti te za praktični rad u Ri Teatru.

Riječ je o klasičnoj diplomskoj predstavi u kojoj je svaki polaznik pripremao sa svojim voditeljem svoj zasebni monolog, kojeg je sam i odabrao  te se na kraju sve skupa ujedinilo u jednu cjelinu znakovitog naziva “PREDSTAVA, JEBO TE”.

U predstavi sudjeluju Radmila Pedić,Karlo Došen, Đuliana Ercegović,AnaMarković, Matija Zanoškar, Andrej Buvač, Marko Ognjenović,MartinaFurdek, Ivan Pejić, Deni Sanković, Velimir Mišić,Frano Barunčić, Dolores Krmpotić, Iva Mičetić i Daniel Hirzinger.

Komentari