Pošaljite i vi fotografije na foto natječaj Volim svoju županiju i osvojite vrijedne nagrade! 

17

S obzirom na izolaciju s obzirom na trenutku situaciju i borbu protiv koronavirusa, Hrvatska zajednica županija poziva sve amaterske i profesionalne ljubitelje fotografije da se pridržavaju propisanih mjera da umjesto izlaska vani, pregledaju postojeće  fotogalerije te do 15. svibnja prijave najbolje fotografije na ovoj internetskoj adresi kako bi u ovo teško vrijeme ispunili internet prelijepim fotografijama naših županija.

Svaki autor može poslati najviše tri fotografije, a osigurane su i nagrade za one najbolje. Projekt „Volim svoju županiju“ započeo je 2016. godine s ciljem poticanja građana na promociju vlastite županije, a prošle je godine prijavljeno više od 3600 fotografija iz svih hrvatskih županija!

Ponavljamo, pozivaju se svi kreativci da pošalju svoje najbolje fotografije koje uključuju ljude, životinje, znamenitosti, skrivene detalje pojedinih županija, u kombinaciji s prirodnim ljepotama, kulturnom i prirodnom baštinom s područja svih županija u lijepoj našoj.Preplavimo internet lijepim fotografijama!

Komentari