Pokop premijera u Kalvariji (dijelimo ulaznice!)

Pogledajte crnu komediju Ri Teatra prije nego li je netko zabrani!

455

Ove subote 9. svibnja i nedjelju 10. svibnja u 20h u Kulturnom centru Kalvarija igra predstava koja se ne preporuča osobama koje su pod istragom Uskoka, članovima dviju najvećih političkih stranaka i osobama koje se kreditno zadužene u “švicarcima”!

U pitanju je “Pokop premijera”, autora Donata Jurkovića, čiji su protagonisti trojica grobara koji rade na malom mjesnom groblju “Tiha stihaća” negdje u Hrvatskoj. Grobari Livio, Hrvoje i Lastan suočavaju se s vlastitim strahovima nakon što se iz pojedinih lijesova začuje kucanje…

Groblje je ovdje metafora hrvatskog društva, često obilježeno raznim apsurdnim situacijama, različitim malverzacijama i kriminalom što se proteže i do samog vrha vlasti, o čemu predstava satirički i progovara.

Uloge tumače Tomislav Vičević, Igor Ban, Bojan Lakoš i Lado Bartoniček. Svjetlo je oblikovao Igor Kondić, a asistentica režije je Ana Marija Rakitić. Informacije i rezervacije: 051/375-866, ri.teatar@ri.t-com.hr.

Dijelimo 2×2 ulaznice za ovu duhoviti i razigranu predstavu, na kraju koje publika redoviti poziva glumce na poklon. Ostavite svoje podatke i odgovorite na pitanje:

Ulaznice su osvojile Jelena Todorović i Maja Toccaceli, ugodnu zabavu!

Komentari