Počinje sezona roštiljanja u prirodi, na Platku!

124

Nakon WRC spektakla, Platak se vraća uobičajenom ritmu. Ljubitelje boravka u prirodi vjerujemo kako će osobito razveseliti vijest da su otvorene rezervacije za najam roštilja s mjestima za piknik i obiteljska druženja.

Od 25. travnja 2022. primaju se rezervacije za roštiljna mjesta. Posjetiteljema je na raspolaganju 15 platoa s roštiljem i 15 zona za piknik (bez roštilja).

Najam roštilja moguć je radnim danima od 8 do 16 sati te vikendima i blagdanima od 10 do 17 sati. Informacije o načinu rezervacije roštiljnog mjesta kao i podatci za uplatu mogu se pronaći na poveznici https://rostilji.platak.hr.

Prije uplate rezervacije potrebno je nazvati i provjeriti raspoloživost željenog roštiljnog mjesta na mob: 091 181 18 08.

Za rezervaciju roštiljnog mjesta potrebno je dostaviti dokaz o uplati na e-adresu platak@gsc-pgz.hr nakon čega će korisniku biti dostavljena potvrda rezervacije.

NapomenaPovrat novca moguć je isključivo u slučaju lošeg vremena. Rezervirano roštiljno mjesto moguće je otkazati najkasnije tjedan dana prije datuma rezervacije.

Osim roštilja, Platak nudi različite oblike zabave i rekreacije za sve uzraste, od šetnji i planinarenja do najma sportskih terena i opreme čije cijene možete pronaći u našem cjeniku.

L.B.

Komentari