Počela je Božićna bajka u Parku prirode Učka

138
božićna bajka u parku prirode učka

Na prijevoju Poklon, u srcu Parka prirode Učka, započela je Božićna bajka. Ispred Centra za posjetitelje Poklon, mališani su danas u 16 sati dočekali Djeda Božićnjaka, koji je na Učku tradicionalno stigao kočijom, u pratnji bijelih anđela – hodača na štulama iz Cirkusa Martiniuss.

Djed Božićnjak je darivao i slikao se s najmlađim posjetiteljima, a na Učki ga se može posjetiti i sutra te prekosutra – u subotu i nedjelju, 16. i 17. prosinca, od 13 do 19 sati.

Božićna bajka u Parku prirode Učka ove godine nudi bogat program za sve generacije, poput adventskog sajma, grijani šator, kreativne radionice, radionice žongliranja i hodače na štulama u svijetlećim kostimima. Tijekom trajanja manifestacije, posjetitelje će zabavljati DJ Voljen Korić, a u ugostiteljskoj i gastronomskoj ponudi, za koju brinu Planinski bar i Lovačko društvo „Srnjak“, posjetitelji će moći uživati sve do 22 sata.

Detaljan program manifestacije nalazi se na: https://www.pp-ucka.hr/bozicna-bajka-park-prirode-ucka-2023/

božićna bajka u parku prirode učka božićna bajka u parku prirode učka božićna bajka u parku prirode učka božićna bajka u parku prirode učka božićna bajka u parku prirode učka

 

Komentari