Panč

339

U Zagrebu se 19., 25., 26. i 27. kolovoza već treću godinu održava festival stand up komedije Panč i to na dvije lokacije, u Tvornici Kulture i Comedy Clubu Studio Smijeha.

Prošle godine festival je ponovo posjetilo više od 2500 ljudi koji su zadovoljni i nasmijani napustili festival. Treću godinu za redom očekuje se još više posjetitelja jer osim slovenskih komičara te komičara iz Velike Britanije ovaj puta se Ivanu Šariću, Marini Orsag, Aleks Curać Šariću i ekipi pridružuje i poznati hrvatski imitator Luka Bulić. Festival je zamišljen kao četverodnevno događanje na kojem će nastupiti 30ak stand up komičara kako profesionalnih tako i amatera iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Velike Britanije.

Svi programi počinju u 21 sat.

Prvi dan 19.08. u petak održat će se večer amatera u Comedy clubu „Studio Smijeha“ u Vlaškoj 92. Večer će biti koncipirana kao open mic natjecanje, gdje će publika svojim glasovima moći odabrati pobjednika večeri. Prijaviti se može ko god želi i ima autorski tekst do 7min. Pobjednik osvaja novčanu nagradu i poklone sponzora. Voditelj programa je Andrej Težak Tešky (SLO). Upad na ovu večer je besplatan, rezervacije obavezne na ulaznice@studiosmijeha.hr.

Voditeljska palica ostale tri večeri već drugu godinu zaredom pripala je duhovitoj Idi Prester, a komičari su na programu kako slijedi:

25.08. Goran Vugrinec (HR), Tihomir Paravina (HR), Dave Johns (UK), Vlatko Štampar (HR), Tom Wriglesworth (UK)
26.08. Jadranko Glavačević (HR), Goran Furjan (HR), Marina Orsag (HR), Vid Valič (SLO), Aleks Curać Šarić (HR)
27.08. Andrea Andrassy (HR), Domagoj Pintarić (HR), Tin Vodopivec (SLO), Ivan Šarić (HR), Luka Bulić (HR)

Svi komičari nastupat će na hrvatskom ili engleskom jeziku. Nakon svake festivalske večeri u malom pogonu Tvornice Kulture održat će se i after party.

Znanstvenici su potvrdili da je za dug i zdrav život potreban smijeh. Smijeh je lijek. Zarazan, hihotav, grohotan, histeričan, roktav, tih, glasan… Kakav god bio Vaš smijeh dođite po svoju dozu.

Komentari