Osvojite ulaznice za Let 3 u Laubi!

Spomenik "Angela Merkel sere" društveno-politički je komentar na lokalnu i globalnu stvarnost.

306

Sve je bliže veliki koncert Leta3 koji će se održati 25.4. u prostoru zagrebačke Laube. Riječka skupina na tom će koncertu lansirati novi ciklus glazbeno – scenskog djelovanja koji će premijerno biti predstavljen svečanim otkrivanjem spomenika “Angela Merkel sere” nakon kojeg će uslijediti koncert na kojem će premijerno svirati pjesme s nadolazećeg albuma, čija se objava očekuje do kraja ljeta.

Novi glazbeno-scenski koncept, koji će bend prikazati u Laubi, zaokružit će i novi kostimi koje će izraditi poznati hrvatski dizajer Juraj Zigman. Mrle je posjetio Zigmana u njegovom riječkom studiju i podijelio s fanovima snimke prvih skica novih kreacija.

Uoči koncerta grupa je održala i ekskluzivni seminar za koji su se fanovi mogli prijaviti slanjem svojih fotografija u inbox na FB stranici benda ili Dallasa. odabrano je 15 onih za koje je Let 3 procijenio da su dobre duše, a prednost pred običnim fotografijama imale su jedino žene koje su slale nage fotografije.

Za koncert vlada veliki interes, pa bi bilo pametno nabaviti ulaznicu na vrijeme (Dallas Music Shopovi u Zagrebu i Rijeci, Dirty Old Shop, sustav Eventima) i to za 90 kuna u pretprodaji ili 110 kuna na dan koncerta.

Jedan sretan par biti će nagrađen i besplatnim upadom, dovoljno je ostaviti svoje podatke i odgovoriti na nagradno pitanje.

Ulaznice osvojili: Bruno Jembrih i Vedrana Peko

Komentari