Odsada predstave zagrebačkog HNK gledajte i od kuće!

16

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu zbog koronavirusa odlučilo je omogućiti građanima pristup kvalitetnim kulturnim sadržajima preko posebnog YouTube kanala na kojemu će svakodnevno biti prikazivane predstave s repertoara Opere, Baleta i Drame toga kazališta.

Ova ideja nastala je u suradnji s redakcijom 24 sata na čijem će YouTube kanalu gledatelji HNK-a Zagreb moći pogledati neke od najpopularnijih predstava središnjeg hrvatskog nacionalnog teatra.

Osim hit predstave Tko pjeva zlo ne misli koja se prenosila u srijedu, u nastavku programa bit će prikazane, među ostalim, snimke predstava ‘Tri zime’, ‘Smrt u Veneciji’, ‘Opasne veze’, ‘Ero s onoga svijeta’, ‘Nikola Šubić Zrinski’, ‘Romeo i Julija’, ‘Ljudi od voska’, ‘Ukleti Holandez’ i druge.

Zagrebački HNK-a poručio je sljedeće svojim gledateljima: Gledateljima Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu, čitateljima 24 sata te najširoj javnosti želimo pokazati vrhunske predstave i tako im u razdoblju izolacije ponuditi mogućnost uživanja u kvalitetnim umjetničkim djelima.

Iskoristite ovu priliku i gledajte kvalitetne predstave hrvatskoga glumišta udobno iz vašeg doma!

Komentari