Impresivno je tako bilo čuti zajedničku izvedbu pjevača raznih generacija Putokaza. U akustičnom prostoru ovog jedinstvenog Planetarija izveden je miks pjesama s albuma „Zemlja“, „Androida“, „Mjesec“, i „Porculan“, ali i „Ružica“, jedna od najstarijih pjesama kao i posveta prijateljstvu u obradi pjesme „With a little help from my friends“, s albuma „With Respect For the Beatles.”

Presjek svog stvaralaštva i ovog su puta Putokazi donijeli u, za njih, uobičajeno neobičnom konceptu, uz paralelnu projekciju koncertne snimke s novog DVD-a uronjene u film „Vibrato“. Publika, među kojom su se našle i mnoge osobe iz kulturnog života grada, uživala je pod zvijezdama u začudnoj atmosferi ovog glazbenog putovanja beskrajnim svemirskim prostranstvom.

Podsjetimo, novo DVD izdanje “PUTOKAZI.33” čini snimka slavljeničkog koncerta povodom 30 godina rada (Porculan / Vremenska kapsula br. 30), održanog u Rijeci, 2014. godine te dokumentarac Marte Ožanić “(u)lice putokaza”.

Novi je DVD u prodaji u limitiranoj tiraži, vrijedan je dokument i zbir u malom, stvaralaštva Putokaza u tri desetljeća. Prikaz je bivanja, zajedništva i nepresušne energije pjevačkih generacija Putokaza od utemeljenja 22.2.1984.