Novi plesači i nove plesne točke u ponovnoj izvedbi predstave Beychella u Rijeci

68

Plesna grupa Flame organizira 18. rujna 2021. godine repriznu izvedbu urbane plesne predstave „Beychella“. Početak predstave zakazan je za 20h, a na pozornicu Hrvatskog kulturnog doma izaći će oko 140 plesača, članova brojnih plesnih skupina iz Rijeke i okolice. Podsjetimo, predstava je premijerno izvedena u rujnu prošle godine, kada je sudjelovalo više od 100 plesača. Ovaj put, Plesna grupa Flame pripremila je još veći spektakl, s novim plesačima, novim koreografijama i novim posebnim gostima.

Predstava „Beychella“ inspirirana je nastupom američke pjevačice Beyonce na jednom od najvećih glazbenih festivala u SAD-u, Coachelli. Po uzoru na njen nastup, predstava „Beychella“ slavi snagu moderne žene i feminizam. Kroz moderne plesne stilove i zarazne hitove gore navedene pjevačice, 140 plesača imat će priliku podijeliti svoju ljubav prema plesu i pokazati svoj talent na jednoj pozornici.

U predstavi sudjeluju Plesna skupina Porto Ri, Dance&Fitness studio Trinity&co., Društvo za ples i rekreaciju Rotondo, Plesna skupina Flash dance unit, Plesni centar K2K, Plesna grupa Dance queen i Plesna grupa Flame. Najavljen je i nastup nekoliko posebnih gostiju, samostalnih plesnih umjetnika koji će pokazati svoje talente u posebnim plesnim stilovima – popping, ples na šipci, komercijalni i akrobatski ples.

Reprizna izvedba „Beychelle“ održat će se u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, s početkom u 20 sati. Produkciju potpisuje Plesna grupa Flame, uz dvojac izvršnih producenata, Dominika Valića i Karlu Glažar. Dominik Valić je također idejni začetnik te koreograf čitave predstave. Za izradu scenografskih elemenata zaslužni su Ivo Maračić i Zlatan Glažar. Kostime je oblikovala Vera Stojaković, dok je za oblikovanje osvjetljenja i ozvučenja zadužena tvrtka dBoki Sound and Light.

Za ulaz na događanje potrebno je imati COVID potvrdu, koju mogu dobiti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani unutar 48 sati prije predstave. Ulaznice su već u prodaji te se pozivaju svi zainteresirani da nabave svoje ulaznice putem sustava Moje karte, u Dallas Music Shopu ili u HKD-u na dan predstave.

L.B.

Komentari