Njihova “Ljubavna priča” nastavljena u “Ljubavnim pismima”

Glumci iz legendarnog filma „Love Story“ - Ryan O'Neal i Ali MacGraw ponovno zajedno na sceni!

378

Ali MacGraw i Ryan O’Neal, čekali su 45 godina da opet glume zajedno i to je, čini se, bio izvrstan potez. Par koji je lomio srca i rušio rekorde u ulogama mladih ljubavnika Jenny i Olivera u filmu iz 1970. godine „Love Story“, sada glumi Melissu i Andrewa u sklopu predstave „Love Letters“.

Jedinstven koncept predstave u kojoj glumci čitaju „Ljubavna pisma“ sjedeći za stolom, zbog čega je za izvođenje potrebno vrlo malo vježbanja, tijekom godina privukao je brojne zvijezde. Ipak, ovaj je par kako se čini za gledatelje malo posebniji.

MacGraw (76) i O’Neal (74) svoju novu ulogu shvaćaju iznimno ozbiljno, a kažu i kako je presudila baš ta činjenica da ne moraju tekst zapamtiti savršeno, već mogu improvizirati.

Kritike za njihov nastup tako su savršene, a neki kritičari čak tvrde kako su im ovo nastupi karijera. Ipak, mnogi ih i dalje promatraju kroz nostalgične naočale davno zapamćenog para, a da bismo vas vratili u ta nostalgična vremena poslušajte ovu predivnu pjesmu. Oni koji nisu gledali film neka odvoje dva sata za film koji će ih apsolutno raznježiti i inicirati za njihovu ljubavnu priču, ako je žele.

Komentari