Neno Belan i ispraćaj Stare godine u podne za kraj godine u Cresu

102
Neno Belan Fiumens

Bogat program Adventa u Cresu, koji se održava u organizaciji TZG Cresa i Grada Cresa, a zahvaljujući velikom odazivu creskih udruga, institucija, klubova, ugostitelja i pojedinaca, proteklih je tjedana postigao da grad Cres zablista posebnim blagdanskim sjajem, a u brojnim događanjima uživale su sve generacije posjetitelja! Pred nama je finalni vikend 2023. godine koji nam donosi puno odlične zabave na najvećem hrvatskom otoku!

Kako bi posjetitelje poveli u prekrasnu bajkovitu šetnju, uz glavni gradski trg uređene su i dodatne lokacije, a novitet ovogodišnjeg Adventa je prigodno uređenje Palače Moise, koja je zablistala božićnom čarolijom. Posebno je atraktivno i Šetalište 20. travnja, centralna lokacija adventskih događanja, koje svaki dan u sklopu „Adventa na Šetalištu“ nudi prigodnu ugostiteljsku ponudu i puno zabave.

ispraćaj stare godine u podne

Veliko finale ovogodišnjih adventskih događanja u Cresu održat će se u petak, 29. prosinca kada će u Cresu nastupiti popularni Neno Belan & Fiumens koji će dodatno zagrijati odličnu atmosferu koja ovog prosinca vlada gradom. Koncert koji će započeti u 20.00 h održat će se na Šetalištu 20. travnja (kod Porta Bragadine).

Bogat program događanja zaokružit će 31. prosinca tradicionalni ispraćaj Stare godine u podne kada će u društvu gradonačelnika svi građani i njihovi gosti, uz pjesmu i slastice, zaključiti 2023. godinu i okrenuti se novoj 2024. godini.

Večernji dočeci Nove godine održat će se u sklopu Adventa na Šetalištu na adventskim kućicama Tamaris i Vina Miramar.

Komentari