Nakon fantastičnih kritika novog albuma, Chasing Nord predastavlja “Last Rain on Earth” u riječkom Dallas Music Shopu

333
Chasing Nord
foto | Filip Gržinčić

Nedavno predstavljeni drugi studijski uradak Chasing Norda “Last Rain on Earth”, odmah je po objavi dobio izvrsne recenzije kritičara i reakcije publike, a album je predstavio novi zvuk benda čije su pjesme zrelije i autentičnije nego ikad prije.

Kritika ih je pohvalila za inovativnost i kvalitetu koju donose u glazbenu scenu, a ekipa u sastavu Miheal Prosen (vokal, bas), Tino Margan (bubnjevi), Ivan Jović (gitara) i Mateo Kolenac (gitara) pokazali su apsolutnu profesionalnost i dugogodišnje iskustvo čiji rezultat itekako zaslužuje biti izvan granica Hrvatske i Balkana. Chasing Nord uvijek nastoji poboljšati svoju izvedbu i stvaralaštvo, posvećenost glazbi i fanovima vidljiva je u svakoj pjesmi, a karizma doista posebna.

Njihov nastup na ovogodišnjem AntiValentinovu #8 bio je jedan od upečatljivijih te večeri, a publika oduševljena njihovom izvedbom. Sjajna atmosfera i energija koju su Chasing Nord pronijeli Domom sportova bili su nezaboravan doživljaj za sve prisutne, a isto očekuje i riječku publiku na koncertu u Pogonu kulture 20.05., kada će se na pozornici pridružiti gradskim kolegama Po’ metra crijeva.

No, prije toga, ne propustite priliku za druženje, preslušavanje albuma i povoljiji šoping ovaj petak 31.03. promociji u riječkom Dallas Music Shopu! Kupnjom fizičkog izdanja i ulaznice za Pogon kulture ostvarit ćete dodatni popust, u ponudi će biti i majice, a dečki su najavili i potpisivanje. Sve to uz masu dobre energije i dragih ljudi!

L.B.

Komentari