Na Women’s Weekend stiže i Maja Šuput – žena koja zna raditi, zaraditi i uživati!

141
womens weekend

Već smo vam najavili brojna imena svjetske i regionalne scene koja dolaze na Women’s Weekend. Sada popisu dodajemo i pjevačicu i uspješnu poduzetnicu Maju Šuput koja će na panelu Mum, I’m a rich (Wo)man govoriti o svom poslovnom putu i razlozima zbog kojih je na Balkanu još uvijek tema da žene zarađuju!

“Mum, I’m a rich man!” odgovorila je Cher majci kada joj je savjetovala da bi se trebala bogato udati. Danas možda ne moramo majkama objašnjavati da udaja nije jedini put do financijske sigurnosti, ali svejedno uspješne žene i dalje izazivaju čuđenje u javnosti. Kako konačno srušiti ovaj stereotip?

Na Women’s Weekend dolaze i uspješna menadžerica Anita Letica, predsjednica uprave Philip Morrisa,  sociolog i uspješan autor Bruno Šimleša, ali i poznata TV lica – novinarke Mojmira Pastorčić i Danka Derifaj, voditeljica Barbara Kolar i glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Ne propustite priliku biti dio inspirativnih priča, sudjelovati u fantastičnim panelima i uživati u izvrsnoj zabavi na drugom Women’s Weekendu koji se održava od 7. do 10. ožujka u Rijeci. Sve informacije o programu i sadržajima konferencije pratite iputem društvenih mreža FBIG i LinkedIn.

 

Komentari