Na Korzu otvorena izložba “15 godina PAR-a”: “Povodom slavlja osigurali smo fond za stipendije u iznosu od preko 500.000 kn”

115

U ponedjeljak, 20. lipnja na postamentima na Korzu otvorena je izložba “15 godina PAR-a”. Izložba je nastala u suradnji Grada Rijeke i Visoke poslovne škole PAR koja ove godine obilježava jubilarnih 15 godina djelovanja.

Izložba „15 godina PAR-a“ javnosti predstavlja studije i programe cjeloživotnog obrazovanja na PAR-u, ali i brojna događanja i aktivnosti koje ova institucija uspješno organizira i provodi dugi niz godina. Pod vodstvom dekanice doc. dr. sc. Gordane Nikolić, PAR obilježava svoju 15. obljetnicu kao poznati riječki brend s dugogodišnjom tradicijom inovativnog djelovanja u gradu Rijeci, a koji usto i predstavlja Rijeku i regiju u najboljem svjetlu kroz razne oblike međunarodne suradnje s institucijama u Europi i ostatku svijeta.

Povodom 15. godišnjice osiguran i fond za stipendije u iznosu od preko 500.000 kn

“Povodom 15 godina uspješnog djelovanja PAR-a odlučili smo upriličiti izložbu na Korzu kako bi svim Riječanima približili naše aktivnosti u proteklom razdoblju. Izuzetno sam ponosna na sve što smo postigli te na sve koji su u 15 godina postojanja sudjelovali u radu PAR-a kao studenti, polaznici ili suradnici. Sigurna sam da ćemo i dalje uspješno djelovati na lokalnoj, nacionalnoj i internacionalnoj razini. Od samog početka želimo podupirati izvrsnost i posebnost, te svake godine dajemo određen broj stipendija. Povodom slavlja osigurali smo fond za stipendije u iznosu od preko 500.000 kn te planiramo i niz drugih aktivnosti do kraja godine”, istaknula je dekanica doc. dr. sc. Gordana Nikolić.

Visoka poslovna škola PAR

PAR je osnovan 2007. godine s idejom razvoja vrhunskih edukacijskih programa i poslovnog savjetovanja koji se temelje na dugogodišnjem iskustvu, realnoj procjeni potreba gospodarstva te kontinuiranom praćenju stručnih znanstvenih inovacija i trendova. Visoka poslovna škola PAR djeluje kao prva i jedina privatna visokoobrazovna institucija na području Primorsko – goranske županije koja provodi studijske programe s kvalitetno raspoređenim omjerom teorije i organizirane stručne prakse tijekom cijele godine. PAR kontinuirano djeluje s ciljem obrazovanja mladih, modernih i poduzetnički orijentiranih kadrova te kao odgovor na potrebu budućih studenata koji žele drugačije obrazovanje.

L.B.

Komentari