Lola Ribar: Svečani domjenak za medicinsko osoblje

43
lola ribar

Tvornica Lola Ribar d.d. jedina je tvrtka u Hrvatskoj i jedna od najvećih u Europi koja se bavi industrijskom proizvodnjom sanitetskog materijala još od 1935. godine prošlog stoljeća.

Ovaj vodeći lider u sanitetu, kroz svoje se postojanje i povijest može pohvaliti širokim asortimanom proizvoda namijenjenim njezi pacijenata kako u bolničkom liječenju, tako i kućnoj njezi.

Sterilini i nesterilni proizvodi i setovi, komprese, zavoji, oblozi, vateni proizvodi, njega bebe i rodilje, obloge za rane od Manuka med i SpinCare Nanomedic – razlozi su zašto Lola Ribar prednjači u bolničkom asortimanu.

“Našim vjernim partnerima, suradnicima, klijentima, koji prepoznaju kvalitetu dugi niz godina, upravo našim liječnicima, medicinskim sestrama i ostalom medicinskom osoblju koji su izabrali najljepši poziv na svijetu te koji nesebično brinu za pacijente 365 dana u godini.

Sve to dok vrijedne ruke 145 zaposlenika ove domaće tvrtke brine kako bi rasli u korak s vremenom, a krajnji klijent-pacijent, imao što brži i lakši oporavak uz naš asortiman gdje god se nalazio.

Upravo su to razlozi  zbog kojih smo se odlučili Božićnim domjenkom u Palači Šećerane, petak, 2.12.2022. s početkom u 18h  ugostiti i počastiti uzvanike iz bolničkih krugova te im time izraziti zahvalu na njihovom hvalevrijednom radu za koje se i teško nalaze riječi.

Stiglo je najljepše doba godine, vrijeme  darivanja, vrijeme kada i naši medicinari trebaju bar na tren  odmoriti i zamijeniti svoju „bolničku pozornicu“ ,onom drugom, pozornicom u najvrijednijem izlošku Muzeja Grada Rijeke, uz niz iznenađenja koji smo pripremili samo za njih – onih bez kojih ne možemo”, poručuju iz tvornice Lola Ribar.

Svečani domjenak krasit će i jedan poznati riječki glazbeni duo za potpun doživljaj.

Komentari