Kvarnerski promotivni film osvojio nagradu na filmskom festivalu “The Golden City Gate” u Berlinu

150

Atraktivan promotivni film Turističke zajednice Kvarnera “Make Your Own Movie” osvojio je prestižnu nagradu na filmskom festival “The Golden City Gate” u Berlinu u velikoj konkurenciji kandidiranih filmova iz cijelog svijeta!

U filmu su kroz nešto više od 3 minute prikazane ljepote brojnih kvarnerskih turističkih destinacija, a zahvaljujući jedinstvenom i zanimljivom konceptu i kadrovima, film je nakon premijere u Opatiji i na Sarajevo Film Festivalu izazvao velik val oduševljenja u domaćim i stranim medijima te prikupio veliki broj pozitivnih komentara na društvenim mrežama!

Golden-City-Gate-Berlin

Snimljen je u produkciji Filmerije i Kinoteke. Redatelj i urednik filma je Sanjin Stanić koji je zajedno s Ljubom Zdjelarevićem i producent, a u suradnji s Edijem Mužinom, potpisuje i scenarij. Direktor fotografije je Hrvoje Franjić. U filmu se pojavljuju glumci Ivan Raffaelli, Zijad Gračić, Serena Ferraiuolo, Damir Orlić, Marina Musulin.

Dodjela nagrada održana je tijekom trajanja najvećeg svjetskog turističkog sajma ITB u Berlinu koji se ove godine održava od 5. do 7. ožujka. Svake godine na ovaj filmski festival prijavi se preko 100-tinjak filmova iz cijelog svijeta, a nezavisni ocjenjivački sud kojeg čini 45 stručnjaka izabire najbolje. Festival se održava od 2001. godine. 

Komentari