Kreiraj gradske prioritete za ovu godinu!

81
Kreiraj gradske prioritete za ovu godinu!

Centar tehničke kulture Rijeka, Udruga Delta i Grad Rijeka pozivaju te da se uključiš u kreiranje gradskih prioriteta za 2024. godinu! U utorak, 13. i u srijedu, 14. veljače od 10:00 do 16:00 sati dođi u dvoranu susreta* nove Gradske knjižnice Rijeka i pomogni u odabiru ovogodišnjih prioritetnih tema za mlade. Mentalno zdravlje mladih, stambeno zbrinjavanje, stipendije i (samo)zapošljavanje samo su neke od tema kojima se je Grad Rijeka bavio prošle godine, a sad je na tebi red!

Dođi u Gradsku knjižnicu Rijeka, poslušaj zanimljiva predavanja, upoznaj nove ljude i druži se s ambasadoricama i ambasadorima mladih Grada Rijeke. Slobodno iznesi svoja mišljenja o temama za mlade i navedi svoje prijedloge kako unaprijediti grad. Dođi i predstavi sve ono što već duže vrijeme želiš promijeniti, sve ono što te smeta, sve ono što misliš da može i mora bolje – jer ovoga puta tvoje se mišljenje stvarno sluša!
Prijavi se i osmisli teme kojima će se Grad Rijeka baviti tijekom 2024. godine. Ispuni prijavni obrazac i – Kreiraj!

pr akademija
Kreiraj! je dio projekta “Grad po mjeri mladih” kojeg zajednički provode Grad Rijeka, Centar tehničke kulture Rijeka i Udruga “Delta”. U sklopu ovog projekta planirano je 12 aktivnosti koje će tijekom 2023. i 2024. povezati mlade i predstavnike Grada u ostvarenju ciljeva i rezultata Programa za mlade. Projekt je financiran sredstvima Europske komisije kroz Erasmus+ program.

Komentari