Koncert Damira Kedže i veseli ispraćaj Djeda Božićnjaka za povratak u školske klupe

118
Ispraćaj Stare i doček Nove godine u podne
Foto: Antonio Ružić

Ovaj vikend napunite baterije prije početka novog školskog poluvremena u Fužinama uz koncert Damira Kedže i urnebesno zabavan ispraćaja Djeda Božićnjaka i vilenjaka te mnoštvo zanimljivih sadržaja.

Kedžo će nastupati u subotu, 6. siječnja od 17 sati sa svojim bendom u Domu kulture Fužine zbog najave obilne kiše. Ulaz na koncert za posjetitelje općine Fužine je besplatan. Publika će uživati u poznatim Kedžinim hitovima, poput, “Sve u meni se budi”, “Divlji vjetre”, “Poljubi me sad”, “Srce mi umire za njom”, “Sreća to je kada te imam”, “Moje srce je”, a generacijski hit “365”, možda poprimi svoju obradu s obzirom da je 2024. godina prijestupna.

Zimski vrt Djeda Božićnjaka i vilenjaka za najmlađe

U subotu će se Zimski vrt Djeda Božićnjaka i vilenjaka preseliti u topli Dom kulture Fužine kada najmlađe posjetitelje očekuje radionica izrade vremeplova, dječji disko i kutak za slikanje s Djedom Božićnjakom i vilenjacima te modeliranje balona.

U nedjelju, 7. siječnja Zimski vrt Djeda Božićnjaka i vilenjaka bit će na poznatoj lokaciji na otvorenom, u povijesnom parku Gorica. Na rasporedu su od 14 sati zimska kreativna radionica, oslikavanje lica, dječji disko i urnebesno zabava ispraćaj Djeda Božićnjaka i vilenjaka. Ujedno, za nedjelju su najavljene i nove snježne pahulje što će zasigurno razveseliti sve posjetitelje.

Šuma vilenjaka i klizalište

Za sve one koji još nisu imali mogućnost prošetati čarobnom Šumom vilenjaka koja je ukrašena prigodnim blagdanskim ukrasima imat će tu mogućnost još ovog vikenda. Klizalište je otvoreno u subotu, 6 siječnja i nedjelju, 7. siječnja od 12 do 20 sati, a u slučaju većih oborina neće raditi.

U subotu, od 10,30 sati održat će se i izlet s Djedom Božićnjakom koji obuhvaća vožnju panoramskim vlakićem, posjet etno zbirci u Liču, degustaciju, uz topli čaj, medenjaka i meda lokalnih OPG-ova i, naravno, posjet svim prazničnim sadržajima u Fužinama. Zelena tržnica s proizvodima domaćih OPG-ova bit će otvorena u subotu u centru Fužina od 15 do 17 sati. Detaljne informacije potražite na Facebook stranici Tourist info Fužine i Instagram pageu.

Komentari