King’s Brewpub Kolodvor kreće s mini brewpub sessions: “Svirate li, pričate li viceve ili ste naprosto toliko lijepi da ste vrijedni pozornosti naše publike, javite se!”

87
Foto: King's Brewpub Kolodvor FB

Ljeto je krenulo, a s njime i mnogobrojna događanja u Rijeci. Nedavno je otvoren i King’s Brewpub Kolodvor, koji je prije nekoliko dana u pogon pustio mini brewpub sessions stage. No, to nije bilo kakav stage. To je stage na koji se možete popeti i zabaviti publiku. Da biste to ostvarili potrebno je samo poslati kratku video snimku vašeg talenta ili vještine, bilo to sviranje i pjevanje, pričanje viceva ili nešto sasvim treće, i stage je vaš!

O toj ideji nešto nam je više rekao vlasnik King’s Brewpuba Kolodvor, Vedran Jakominić:

“Ideja je da s mini brewpub sessions stageom živimo Brajdu. Brajda je prekrasan kvart koji je stao u vremenu. Napravili smo mali stage za koji se nadamo da će živjeti i zabavljati goste, ne samo tijekom ljeta, već tijekom cijele godine. Volio bih da postane ustaljen dio našeg programa barem jednom ili dva puta tjedno. Svi zainteresirani mogu nam se javiti na bilo koji način: u pubu, na Facebooku, preko maila, telefonski, golubom pismonošom, dimnim signalima…”, govori nam Vedran Jakominić.

L.B.

Komentari