Kapetan Hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivan Krapić održao predavanje na Veleučilištu PAR

126
ivan krapić

Danas je na Veleučilištu PAR zlatni kapetan Hrvatske vaterpolo reprezentacije i alumni ove visoko obrazovne institucije, Ivan Krapić održao gostujuće predavanje na temu: “Od PAR studenta do svjetskog prvaka – sportsko-obrazovni put kapetana Ivana Krapića”, predavanje je bilo prilika za čuti Ivanova iskustva, izazove i uspjehe tijekom njegova puta do samog vrha svjetskog vaterpola. Inspirativne priče o vođenju, upornosti i predanom radu otkrile su ključne faktore koji su mu omogućili postizanje izvanrednih rezultata.

Ivan Krapić, čiji je sportski talent dodatno oblikovan obrazovanjem na Veleučilištu PAR, ostvario je iznimno značajan uspjeh kao kapetan Hrvatske vaterpolo reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Osvojivši zlatnu medalju nakon napetog finala protiv Italije (rezultat 15:13), Krapić je postao ne samo ponosan pojedinac već i predstavnik cijele akademske i sportske zajednice.

ivan krapić

Tijekom predavanja, Ivan je podijelio svoje uspjehe, osvrnuo se na trnovit put do vrha te iznio svoje iskustvo studiranja na Veleučilištu PAR.

“Studiranje na Veleučilištu PAR pružilo mi je čvrstu akademsku podlogu koja mi je bila temelj za uspjeh i izvan vaterpolskog svijeta.” – rekao je kapetan Krapić.

„Ovo događanje predstavlja izvor inspiracije za sve nas, istovremeno naglašavajući uspjehe kako u sportskom, tako i u obrazovnom putu. Izražavamo zahvalnost svima koji su sudjelovali, pružajući podršku i dijeleći radost postignutih uspjeha našeg alumnija.“ – naglasili su sa Veleučilišta PAR.

Komentari