Kabaret “Varaš ga, ne ostavljaš ga” Arijane Čuline u Francuskoj alijansi Rijeka

88
Varas ga, ne ostavljas ga_1

U petak, 12. travnja 2024. u 20 sati, Francuska alijansa Rijeka organizira satirični kabaret “Varaš ga, ne ostavljaš ga” Arijane Čuline kojoj se u izvedbi priključuje Mirella Meić. Ova humorna trač partija spoj je naizgled nespojivog, francuskih šansona i duhovitih komentara dviju Splićanki koje govore o ljubavnom životu šansonijera te ljubavi i braku općenito. Ulaz besplatan.

Satirični komad u majstorskoj izvedbi većinom se oslanja na razgovor o životima i nesretnim sudbinama poznatih šansonijera, poput Edith Piaf, iz čijeg je citata preuzet naslov samog kabareta. Arijana Čulina nas uz Mirellu Meić uvlači u izvedbu prožetu duhovitim komentarima o odnosima između muškaraca i žena. Uz sve to predstava je začinjena glazbenom pratnjom Danire Ipavec na harmonici i klaviru uz čije će note zasigurno zaigrati stopala, a izvedbom nekih od najistaknutijih francuskih šansona u izvedbi Čuline i Mejić podsjetit će na ljubavne priče i krahove nekadašnjih šansonijerskih zvijezda.

Uz karizmatičnu i afirmiranu glumicu poput Arijane Čuline te pjevačicu s 30-godišnjom istaknutom karijerom, Mirellom Meić, ovaj satirični komad isprepleten duhovitim i slikovitim prikazima ljubavi ostavlja poseban dojam i donosi nezaboravno iskustvo.

Ulaz na predstavu je besplatan, a s obzirom na ograničen broj mjesta u dvorani, potrebno je rezervirati mjesto putem maila udruge rijeka@alliance-francaise.hr.

Komentari