Jeste li čuli za Facebook stranicu „Vrtić kod kuće“…?

27

Dječji vrtić Rijeka pokrenuo je Facebook grupu naziva Vrtić kod kuće. Kao što znamo od 16. ožujka odlukom Vlade RH odgojno-obrazovni rad u vrtićima i drugim ustanovama na području Republike Hrvatske je privremeno obustavljen. No, je li prestala dječja potreba za igrom i učenjem? Naravno da nije… Stoga su stručni suradnici Dječjeg vrtića Rijeka pokrenuli inicijativu za osnivanjem Facebook grupe Vrtić kod kuće.

Facebook grupa zatvorenog je tipa i sudjelovanje je moguće samo za roditelje djece upisane u Dječji vrtić Rijeka te za odgojitelje i stručne suradnike Dječjeg vrtića Rijeka. Grupa je pokrenuta s ciljem međusobne razmjene ideja za poticajne aktivnosti s djecom, njihovu igru i učenje, stručnih tekstova, savjeta i svega što može doprinijeti da trenutno izvanredno stanje prođe što lakše.

U opisu grupe piše i sljedeće: Iako smo kod kuće, želimo jedni drugima dati podršku, podijeliti osjećaje, kreativnost, nadu i sve ono što je doista vrijedno. Do skorog susreta, odgojitelji i stručni suradnici DV Rijeka nesebično će dijeliti svoje znanje i iskustvo s Vama.

Iako su vrtići zatvoreni to ne znači kraj igri i smijehu naših najmilijih. Neka nam kuća odzvanja smijehom i naravno poruka koje ste se naslušali ovih dana, ostanite doma!

 

Komentari