Jedan vrlo poseban nastup Marine Perazić na Građevinskom fakultetu u Rijeci

129
Foto: Marina Perazić FB
Marina Perazić na društvenim je mrežama izvijestila o posebnom nastupu na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Susret alumna Građevinskog fakulteta u Rijeci

U utorak, 28. lipnja 2022. godine održan je po prvi puta ove godine Susret alumna Građevinskog fakulteta u Rijeci. Tom prilikom Alumni članovima, njih gotovo 70-tak, se pozdravno obratio Dekan fakulteta Izv. prof. dr. sc. Mladen Bulić i prodekan za poslovne odnose doc. dr. sc. Elvis Žic. U sklopu susreta održano je stručno predavanje kolege Nikše Nenadića na temu “Provedba nadzora nad izvođenjem podvodnih radova”. Predavanja su obuhvatila neke specifičnosti i problematiku izvođenja radova pod morem, kao i provođenje nadzora nad istima. Nakon završetka stručnog predavanja članica Alumni kluba i poznata pjevačica Marina Perazić u pratnji Davora Tolje izvela je nekoliko svojih popularnih pjesama. Na kraju susreta je za sve članove Alumni kluba organiziran domjenak u holu fakulteta.
Inače, Marina Perazić i sama je bila izvrsna studentica na Građevinskom fakultetu i diplomirala u roku, no okrenula se svojoj ljubavi prema glazbi.
Jedan vrlo poseban nastup na “Alumni” na Građevinskom fakultetu u Rijeci. Nevjerojatan osjećaj bio je pjevati u multimedijalnom amfiteatru pred kolegama diplomiranim inženjerima građevine u novoj zgradi fakulteta o kojoj smo samo maštali te davne 1977. kad smo upisali faks, do 1982. kad smo diplomirali.

“Osjetila sam taj davno odbačeni dio sebe”

Bila sam tako ponosna na sebe što sam diplomirala, a posebno sam bila sretna jer su uz mene bile moje najdraže kolegice i prijateljice bez kojih sigurno ne bi s toliko veselja i dobre zabave, s lakoćom postojanja završila taj nimalo lak fakultet. Helena Zambelli i Gordana Sokolić 4 life!
Hvala ti Diana Car-Pušić što si imala ogromnu želju i bila, po običaju, tako uporna da me dovedeš na taj skup. Kroz naše zajedničko školovanje u gimnaziji na faksu shvatila sam da si osoba koja ostvaruje svoje snove. Ovog puta nesvjesno ostvarila si moje potisnute snove!”, poručila je Marina Perazić na društvenim mrežama.
Snimka zaslona 2022-06-30 141459
Izvor: Screenshot FB

L.B.

Komentari