Izvedba Beethovenove Devete simfonije odgođena zbog lošeg vremena!

47

Loše vrijeme odgodilo je izvedbu Beethovenove Devete simfonije u sklopu festivala „Ljetna klasika“ u Areni u Puli.

Zbog iznimno vrijednih instrumenata i tehničke opreme, riječki HNK Ivana pl. Zajca nije mogao riskirati izvedbu u terminu kada je najavljeno grmljavinsko nevrijeme.

Beethovenova Deveta bit će izvedena u novom terminu: u utorak, 30. srpnja 2019, a mjesto i vrijeme ostaju isti, u pulskoj Areni u 21.30 sati .

Za izvedbu u novom terminu vrijedit će sve ranije kupljene ulaznice.

Posjetiteljima koji su kupili ulaznice, a ne odgovara im novi termin, bit će osigurana mogućnost povrata novca. Uz predočenje ulaznica, povrat će moći ostvariti na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene  od ponedjeljka, 29. srpnja, od 9.00 do 15.00 sati.
Za povrat ulaznica kupljenih putem sustava Eventim.hr potrebno se javiti na info@eventim.hr do 29. srpnja 2019. kako bi ulaznice bile poništene i izvršen povrat sredstava.

Istodobno, iz HNk Ivana pl. Zajca  obavještavaju sve one koji su kupili autobusne karte za organizirani prijevoz Rijeka-Pula-Rijeka da će autobusi i u utorak voziti prema ranijem rasporedu, dok oni kojima novi termin ne odgovara također mogu ostvariti povrat novca, od ponedjeljka 29. srpnja,  u agenciji Arriva travel – poslovnica Rijeka, Riva 22.

Komentari