I ovog vikenda vođene ture izložbom „Ovo je Rijeka – Stotinu uspomena, jedna priča“

14

U subotu i nedjelju, 23. i 24. siječnja 2021. g., oba dana u 11.30 i u 16.00 sati, organiziraju se vođene ture izložbom memorabilija „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“ koja je u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture do 15. ožujka 2021.g. postavljena u Exportu na Delti. 

S obzirom na važeće mjere za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 broj posjetitelja koji istovremeno mogu biti na vodstvu je ograničen, stoga su obavezne prethodne prijave na e-mail adresu zvonimirkrpan@yahoo.com.

Otvorenje izložbe Ovo je Rijeka (19)

Podsjetimo, radi se o izložbi koja predstavlja predmete vezane uz nogometni klub Rijeka iz privatnih kolekcija strastvenih navijača Zvonimira Krpana i Mišela Budimilića, koji će posjetitelje i provesti kroz izložbu. Izloženi su dresovi, zastavice, medalje, pehari, lopte i ostale memorabilije, a sve je popraćeno tekstovima, izvornim fotografijama i novinskim člancima te audio-vizualnim snimkama i projekcijama pojedinih utakmica, navijačke atmosfere i pjesama.

Izložbu „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“ moguće je razgledati u radno vrijeme Exporta: četvrtkom i petkom od 15.00 do 20.00 sati te subotom i nedjeljom između 11.00 i 20.00 sati.

Pojedinačna cijena ulaznice za izložbu je 30 kuna. Ulaz je slobodan za djecu do 7 godina te nezaposlene i umirovljenike, uz predočenje važećih dokumenata. Djeca i mladi do 18 godina, studenti i članovi KN Armada, uz predočenje važećih dokumenata, ostvaruju popust od 50% na pojedinačnu ulaznicu.

U prodaji je i katalog izložbe po cijeni od 10 kuna.

Izložba se organizira uz poštivanje svih važećih epidemiloških mjera i preporuka. Posjetitelji se pozivaju na pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Ne preporučuje se dolazak osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti.

Komentari