Food Truck Festival se vraća na Trsat i traje čak 23 dana!

52

Svaki kutak Nugentovog parka u okruženju Trsatske gradine na riječkom Trsatu ponovno će biti ispunjen festivalskom vibrom, a na četiri kotača stižu gastro delicije popraćene širokom ponudom pića te sjajna zabava za sve uzraste. Od 24.06. do 16.07. popularni Food Truck Festival ponovno će okupiti gurmane željne provoda i kroz čak 23 dana trajanja ponuditi pregršt sadržaja, izvrsne glazbe, raznolikog programa, ali najvažnije – šarolikih okusa i kreativnih zalogaja!

Ove godine novitet je Capra garden

Drugu godinu održavanja obilježit će i festivalski novitet – Capra garden koji će se prostirati na čak 200 metara kvadratnih pomno uređenog prostora smještenog uz sam rub parka s fascinantnim pogledom uz ponudu inspiriranu istarskom tradicionalnom kuhinjom u street food formi. Ovaj istarski brand spojit će sve užitke i stvoriti pravi mali raj za sve hedoniste!

Posebnu notu dat će priznati hrvatski chef Damir Tomljanović

Posebnu notu festivalu dat će jedan od najpriznatijih hrvatskih chefova – Damir Tomljanović sa svojim brandom Kužinavanje, a posjetitelji će moći uživati u ponudi prema recepturi renomiranog chefa s dugogodišnjim iskustvom rada u brojnim vrhunskim restoranima te članom žirija popularnog showa Masterchef. Picnic Mingle & Fun, zadarska ekipa će svoju adresu ponovno privremeno zamijeniti onom riječkom, a prvi put riječkoj publici predstavit će se ekipa 79 Tastes truck-a. Svi ljubitelji odličnih koktela moći će uživati na Three Monkeys cocktail baru, a ove godine gastro karavani pridružuje se i popularni Sweet house by Di Mare s ponudom neodoljivih deserata. Veliki stilizirani šank dominirat će centralnim dijelom festivala kako bi se vrućih ljetnih dana svi posjetitelji mogli osvježiti i rashladiti uz široku paletu pića dok će Martini Fiero truck posjetitelje dočekati s dobro rashlađenim pićima u raznim varijantama.

Ni najmlađi neće htjeti zaobići ovogodišnji festival, jer je u pripremi još zabavniji i sadržajniji Kid’s corner – kutak za dječju igru i smijeh.

U parku ispred Trsatske gradine čak će tri tjedna biti parkirana izvrsna zabava, brojni interaktivni sadržaji, atraktivne chill zone te sveukupno 19 programa, a otvaranje festivala predviđeno je uz legendarnu grupu Grad.

L.B.

Komentari