Festival vatrometa Zagreb

370

Svake godine početkom ljeta grad Zagreb domaćin je međunarodnog festivala vatrometa. Organizator Mirnovec pirotehnika već niz godina zaredom građanima, slučajnim prolaznicima i brojnim turistima omogućuje da se osobno uvjere u profesionalnost i kreaciju svjetski renomiranih pirotehničkih ekipa koje dolaze na natjecanje, te vrhunskim i nezaboravnim vatrometnim koreografijama koje bez daha ostavljaju desetke tisuća posjetitelja ovog već tradicionalnog događaja.

Od 29. lipnja do 1. srpnja 2012. ponovno će se održati Međunarodni festival vatrometa. Dvanaesti put zaredom na Bundeku će se okupiti najbolji i najmaštovitiji svjetski priznati pirotehničari. Od petka do nedjelje gledati ćemo nadmetanja pirotehničkih ekipa iz Finske, Portugala i Hrvatske.

Za Mirnovec pirotehniku kao organizatora, ovaj festival više je od same izvedbe – svake godine nastoji pružiti novi, neponovljivi utisak svojim posjetiteljima.

Natjecatelji festivala:

Suomen Ilotulitus Oy – Finska

Pirotecnia Minhota Lda – Portugal

Mirnovec Pirotehnika – Hrvatska

Sve pirotehničke ekipe specijalizirane su za izvođenje velikih javnih vatrometa s dugogodišnjim iskustvom i stotinama izvedenih vatrometa iza sebe. Stručna će komisija i gledatelji, kao i prethodnih godina, odlučiti o tome tko će ponijeti titulu najvećeg majstora vatrometnog spektakla.

Međunarodni festival vatrometa jedinstven je događaj u ovom dijelu Europe koji svake godine privlači sve više gledatelja iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja.

Komentari