Fanzin Drugost prikuplja studentske radove za svoj drugi broj!

19

Studentski fanzin Drugost osmislila je grupa studentica Odsjeka za kulturalne studije s ciljem nastavka tradicije interdisciplinarnog časopisa „Drugost“ te s namjerom da na drugačiji način od dosadašnjeg predstave teme koje su vezane uz područja kulturalnih studija.

Nakon prvog uspješnog broja kojeg možete pročitati ovdje, sada vrijedne i talentirane studentice kulturologije skupljaju radove za posve nov i poseban broj. Evo što traže:

Drage studentice, dragi studenti, ovim putem službeno objavljujemo kako je otvoren poziv za prikupljanje vaših studentskih radova za drugi broj fanzina.drugost. Ovaj broj biti će poseban jer će, osim u online izdanju, zasjati u svoj svojoj tiskanoj slavi! 

Naš fanzin mjesto je gdje radovi naših studenata/ica kulturologije imaju priliku biti predstavljeni svim čitatelji(ca)ma, stoga otvoreni smo za sve: seminari, eseji, članci, znanstveni radovi – ukratko, bilo koji rad na koji ste jako ponosni, a koji želite objaviti u našem fanzinu! Možete poslati jedan ili više radova, nakon čega će uredništvo izvršiti selekciju primljenih radova.

KAKO POSLATI RAD?
Svoj(e) rad(ove) možeš poslati na email: fanzin.drugost@gmail.com. Radovi se zaprimaju do 21.3.2021. godine, a uredništvo fanzina već se unaprijed veseli njihovom čitanju!

Komentari